7 Μαΐου 2020
Η έρευνα και η καινοτομία στην αγροδιατροφή ως μοχλός Περιφερειακής Ανάπτυξης». για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
5 Νοεμβρίου 2019
Η έρευνα και η καινοτομία στην αγροδιατροφή ως μοχλός Περιφερειακής Ανάπτυξης». για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
5 Νοεμβρίου 2019
Συνέντευξη του Νικόλαου Θωμαΐδη, Καθηγητή Αναλυτικής Χημείας ΕΚΠΑ στη δημοσιογράφο Χαρά Ζήκα.
5 Νοεμβρίου 2019
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Τμήμα Χημείας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αφορμή την έναρξη του Ερευνητικού Έργου για την Ανάδειξη Βιοδραστικού Περιεχομένου […]
5 Νοεμβρίου 2019
Τα πρώτα αποτελέσματα μιας πρωτοποριακής συνεργασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με το ΕΚΠΑ παρουσιάστηκαν χθες σε ειδική εκδήλωση, στη μεγάλη αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σκοπός της […]
5 Νοεμβρίου 2019
Τα πρώτα αποτελέσματα μιας πρωτοποριακής συνεργασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών παρουσιάστηκαν χθες σε ειδική εκδήλωση, στη μεγάλη αίθουσα του Πανεπιστημίου […]
5 Νοεμβρίου 2019
Ο Νίκος Θωμαϊδης παρουσίασε στο «Ν» τη μελέτη του Τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ για την ελαιοκομία.
5 Νοεμβρίου 2019
Τα αποτελέσματα του 1ου έτους του Ερευνητικού Έργου για την «Ανάδειξη Βιοδραστικού Περιεχομένου για την Προώθηση Ελαιολάδου και Προϊόντων Ελιάς στο Βόρειο Αιγαίο», θα παρουσιαστούν σε […]
5 Μαΐου 2014
Τα ελαιόδεντρα της Λέσβου υπολογίζονται σε 11 εκατομμύρια και καταλαμβάνουν περίπου 450.000 στρέμματα. Το 2015, ο καθηγητής του Τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ Νίκος Θωμαΐδης, από τη […]
4 Μαΐου 2014
Συνέντευξη του Νικόλαου Θωμαΐδη, Καθηγητή Αναλυτικής Χημείας ΕΚΠΑ στη δημοσιογράφο Χαρά Ζήκα. – Κε Θωμαΐδη την προηγούμενη εβδομάδα παρουσιάσατε τα πρώτα αποτελέσματα ενός σημαντικού ερευνητικού έργου. […]
3 Μαΐου 2014
Το λεσβιακό ελαιόλαδο τεκμηριώνει ισχυρισμούς υγείας» αυτός ήταν ο τίτλος που το προηγούμενο διάστημα υπήρχε σε πολλά ΜΜΕ. Αυτή η αισιόδοξη φράση για το δικό μας λάδι κρύβει […]
2 Μαΐου 2014
Το λεσβιακό ελαιόλαδο τεκμηριώνει έστω και οριακά ισχυρισμούς υγείας σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πρώτου χρόνου του ερευνητικού προγράμματος για το βιοδραστικό περιεχόμενο του λαδιού που […]